sunnuntai 22. syyskuuta 2013

syyskuun virkkauksia...

Hupsista!
Lueskelin blogiani ja huomasinkin, että viimeisestä päivityksestä on jo lähes kuukausi. Kiire tuli ladata kuvat kamerasta ja laittaa niitä tänne. Käsitöitä olen tehnyt kyllä koko kuukauden: virkannut tatteja, koreja ja mattoja sekä neulonut lapaset ja sukkiakin muutaman parin. Tällä kerralla vielä esittelen virkkauksia ja seuraavalla kerralla sitten neulomuksia.
Tässä jo elokuun lopulla virkattu säilytyskori. Kude oli napakkaa ja 8mm virkkuukoukulla virkatessa siitä tuli myös hyvin tukeva.  Korkeus n. 30 cm, halkaisja n. 26 cm ja  kudetta kului 930 g.

Nämä ontelokudekorit menivät pikkutytöille ... laittavat varmaan joitain pikku aarteita koreihinsa.

Molemmat korit ovat ohutta ontelokudetta, virkattu 5.5 mm koukulla, pinkki painaa 85g ja lime 103g. Korit ovat samankokoisia, mutta lime kude on suoravärjättyä ja siksi painaa vähän enemmän.

Seuraavaksi myrkyttömiä ja ei syötäviä sieniä... olen virkkaillut näitä aikani kuluksi. Ovat tosi kivoja ja nopeita tehdä. Ohutta ontelokudetta kaikki, virkattu 7 mm virkkuukoukulla ja sieniet painavat yhteensä 536 g. Vein tänään nämä kaikki sienet Savitaipaleelle kukkakauppaan, jospa joku asiakas poimisi tatteja kaupan hyllystä.
Tässä ne odottavat Ellenin kukkakaupan hyllyssä poimijaansa.
Tämä musta kori, myös ohutta ontelokudetta, meni tuliaisiksi uudelle kukkakauppiaalle. Kudetta meni 145 g ja käytin 7 mm koukkua.

Trikoo ja ontelokude: virkkaukseen v. 2013 6041 g


1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

pirtsakoita värejä ja hyviä aiheita. t. Tarja Luumäeltä