keskiviikko 7. syyskuuta 2011

Ystäville kudottuja sukkia ...

Edellisestä blogipäivityksestä onkin jo vierähtänyt 10 päivää...aika kuluu nopeasti.
Tänään ovat esittelyvuorossa  ystäville kudotut villasukat. Työtoverini halusi uudet sukat viime keväänä ja kudoin ne toukokuussa. Alemman kuvan sukkaparit kudoin nyt elokuulla ja vein ne lahjaksi ystäväpariskunnalle viime viikonvaihteessa.

Nykyisin teen naisten ja lasten perussukkiin hiemen koristeellisemmat varret kuin aikaisemmin.  Käyttäjien palautteen mukaan näiden sukkien varsien resorit pysyvät napakampina kuin perinteisellä 2 oikein 2 nurin mallilla kudotut. Itse en ole vielä ko. varsimallilla tehtyjä sukkia päässyt koekäyttämään ... en ole moneen vuoteen  ehtinyt kutomaan sukkia omiin jalkoihini. No ehkä sekin päivä vielä koittaa...


...ja vielä viime viikonvaihteen juhlista kuvattu ruusu...


  


3 kommenttia:

Matleena kirjoitti...

Kiitos visiitistä ja kommentista blogiini! Minä tulin heti vastavierailulle, kuten huomannet. Oletkin uusi neulebloggaaja, joten toivotan sinut tervetulleeksi mukavaan ja innostavaan joukkoon!

Nättejä sukkia esittelet. Mielenkiintoisen näköinen tuo varren neule - voisitko kertoa, miten sen teet, vai onko se salaisuus.

Seijasisko kirjoitti...

Kauniita sukkia täällä!!Minäkin kiinnotuisn tuosta sukanvarresta ja löysinkin Matleenan blogista ohjeen. Kiitos!

Mervi Pöntinen kirjoitti...

Hei, Eeva! Kauniita sukkia ja erityisen koristeellinen uudenlainen sukan suu, vai varsiko se on. Itse olen neulonut sukkia joskus 20 vuotta sitten. - Minulla on sellainen leikkiunelma, että pitäisin lampaita tai ehkä vielä mieluummin alpakoita ja sitten värjäisin itse niiden villoja hurmaavan värisiksi kasviväreillä ja neuloisin ties mitä ihanaa. SIis leikisti, ei tämä tule koskaan toteutumaan. Terveisin Mervi (sielunhoitokurssilta).