lauantai 27. elokuuta 2011

Golfia ja kudontaa...

No golfkierroksen aikana ei sentään oteta sukan kudinta esille. Eilinen (26.8.) päivä meni Saku ry:n golfmestaruuskisoissa Kytäjä golfn kentällä. Nautinnollinen pelipäivä helteisessä säässä ja hienolla kentällä. Peli kulki vaihtelevasti ja lopputuloksena oli naisten seniorisarjan 4. sija. Kilpailijoita ko. sarjassa oli muistaakseni 10. (Saku ry = Suomen ammatillisen koulutuksen kulttuuri ja liikuntaliitto.)
Matkan aikan auton takapenkillä oli hyvä tilaisuus kutoa sukkaa...  yksi perussukka kokoa 39 valmistui matkalla ja toisen kudoin tänään.

Kytäjän maisemia.


ja matkasukat :)



sunnuntai 21. elokuuta 2011

Punaisten sukkien päivä

Kätköistäni löytyi tytöille sopivia punaisia sukkia, jotka viimeistelin tänään. Pienempien koko on n. 20-21 (terän pituus 14 cm) ja suuremmat ovat n. 34 kokoa (terän pituus 21 cm). Sukkien varret ovat helppotekoiset, vaikka ehkä näyttävät vaikealta. Molemmat on kudottu Nalle-langasta.


maanantai 15. elokuuta 2011

tässä se on...


Villasukkavakka on vielä tyhjä, mutta tässä syksyn mittaa se kyllä täyttyy erivärisistä ja eri kokoisista villasukista.



Tässä viimetalven sukkasadon hauskin kuva. Pieni sukaton jalka pilkistää oikeasta reunasta :)

lauantai 13. elokuuta 2011

Villasukkavakka avautuu...

Suunnittelen tähän blogia rakkaasta ja lähes elämäni  pituisesta harrastuksestani eli neuleista ja välillä saatan kirjoitella  muustakin elämänmenosta... Ensimmäiset villasukkani kudoin isälleni 5-vuotiaana.